Infinity Worlds is een gezellige Nederlandse/Vlaamse Minecraft community voor iedereen vanaf 13 jaar oud. Een van de redenen waarom jij je thuis zal voelen op onze server is onder andere de vriendelijkheid van onze staf.
Onze Staff staat voor jou klaar om jou als speler een warm welkom te heten en natuurlijk al jouw vragen in game te beantwoorden.

Waarom Infinity Worlds?

Om ons te laten onderscheiden van elke andere minecraft server hebben wij vele ingame voordelen wat het spelen makkelijker en natuurlijk veel leuker maakt. Daarbij komt dat wij een uniek concept hebben als het komt op het benutten van de servers. Uiteraard zorgt dit voor een unieke speel ervaring die je misschien nog niet gekend hebt.

Ook zijn we bezig met het creëren van een eigen texturepack die de speelervaring nog beter maakt. Op onze Minetopia server draaien wij een eigen Minetopia texturepack die vanzelf activeerd zodra je de game joint. Je hoeft hiervoor dus niks te doen. Cool hè ;).

 


Onze servers

Of je nu graag Survival speelt, een fanatieke bouwer bent of je hart en ziel stopt in role play, jouw avontuur begint bij Infinity Worlds!

Speel mee op:

  • Survival: Ga in de natuur op zoek naar hout, steen en andere producten. Bouw een huis, teel je eigen groenten en creëer een perfecte leefomgeving.
  • Creative: Bouw je meesterwerk! Op deze server heb jij oneindig bouwblokken tot je beschikking. Of je nu een kasteel maakt of een compleet vliegveld, de keuze is aan jou. (comming soon)
  • Minetopia: word je de rijkste en machtigste persoon van de stad of beland je als zwerver in de goot door een mislukte zaken deal? Werk je zelf naar de top in deze real life role play server.
  • Lobby: Is niet een speel-server, maar je kan er wel leuke dingen doen. Probeer zelf maar uit.

Onze staff

Voor al jouw vragen kan je terecht bij onze staf leden. Je herkent de staf op alle IW gerelateerde servers aan hun tag [MOD] of [Admin]. Het kan zijn dat er geen staf online is of dat je iets liever niet ingame wilt bespreken. Dan kan je ons natuurlijk ook altijd benaderen via email of via het forum. We streven er naar om jou een antwoord te geven binnen 24 uur.

Het Infinity Worlds Minecraft-team bestaat uit:

[Supervisor] exdodnl
[Admin] ThermoFles [ Eigenaar ]
[Developer] exdodnl
[Developer] N.N.B
[Moderator] CloudNL1
[Moderator] OpenBaar_
[Moderator] N.N.B
[Moderator] N.N.B
[Moderator] N.N.B
[Bouwer] Lordkingbobo
[Bouwer] N.N.B

We hopen jullie snel te begroeten op onze server!

Met vriendelijke groet,

Team Infinity Worlds